top of page

WENKBRAUWEN LATEN HET GEZICHT SPREKEN

Bij Manon Willemina in Amsterdam-Oost beschikken we over uitgebreide expertise om wenkbrauwen te vinden die het beste bij jouw gezicht passen en deze op een natuurlijke manier te accentueren. Met de overvloed aan wenkbrauwtrends is het lastig om bij te blijven, maar wij zijn er om je te begeleiden naar wat het beste bij jou past. Via methoden zoals waxen, epileren, liften en verven van de wenkbrauwen, streven we ernaar om jouw wenkbrauwen te versterken en te laten stralen.

BROW
LAMINATION

Heb je genoeg van wenkbrauwharen die alle kanten op staan? Last van wenkbrauwen die naar beneden hangen? Of dunne wenkbrauwen die maar niet voller lijken te worden? Dan is onze Wenkbrauwlamination precies wat je zoekt! Wat is Wenkbrauwlamination? Wenkbrauwlamination is een behandeling die jouw wenkbrauwen transformeert. We gebruiken een speciale formule om je wenkbrauwhaartjes in de gewenste vorm te brengen. Zelfs haren die naar beneden staan worden gelift, en dunne wenkbrauwen lijken meteen voller. Hoe werkt het? Onze ervaren experts passen de formule toe op je wenkbrauwen en kammen ze zachtjes in de gewenste positie. Dit zorgt voor een strakker en gelijkmatiger uiterlijk. Het resultaat? Wenkbrauwen die er natuurlijk vol en mooi uitzien.

€ 51,50

VANAF

SHAPEN

Ben je op zoek naar de ideale wenkbrauwvorm die je gezicht prachtig accentueert? Onze Shaping Behandeling is dé oplossing! Laat onze deskundige stylisten je begeleiden naar wenkbrauwen die perfect bij jouw gelaat passen. Wat is Wenkbrauw Shaping? Wenkbrauw Shaping is een kunst die we beheersen. Onze ervaren professionals passen verschillende technieken toe om je wenkbrauwen zorgvuldig te modelleren. We houden rekening met je natuurlijke wenkbrauwgroei, gezichtsvorm en persoonlijke stijl, zodat het eindresultaat verbluffend harmonieus is. Hoe werkt het? Tijdens de behandeling werken we samen om jouw ideale wenkbrauwvorm te vinden. We plukken, waxen en trimmen voorzichtig om symmetrie en definitie te bereiken. Het resultaat? Wenkbrauwen die je ogen doen oplichten en je uitdrukking in balans brengen.

€ 13,50

VANAF

VERVEN

Droom je van vollere, mooi gedefinieerde wenkbrauwen die je gezicht echt laten spreken? Onze Wenkbrauw Tinting is dé oplossing! Laat je verrassen door deze eenvoudige behandeling die je wenkbrauwen een prachtige boost geeft. Wat is Wenkbrauw Tinting? Bij ons bieden we twee verschillende soorten verf aan: Hybrid Dye en Regular Dye. Hybrid Dye: Vergelijkbaar met henna, blijft deze tot wel 7 dagen op de huid zitten. Daarna werkt het net als de Regular Dye, waarbij het de haartjes kleurt. Regular Dye: Deze verf kleurt alleen de wenkbrauwhaartjes, niet de huid. Hierdoor krijg je natuurlijke, volle wenkbrauwen zonder dat het er onnatuurlijk uitziet. Hoe werkt het? Tijdens de behandeling passen we de tint nauwkeurig toe op je wenkbrauwen. We zorgen ervoor dat de kleur perfect past bij je natuurlijke haarkleur en huidskleur. Het effect is direct zichtbaar - vollere en mooi gedefinieerde wenkbrauwen die je gezicht echt laten oplichten.

€ 15,50

VANAF

TOE TE VOEGEN AAN JE BEHANDELING

LASH & BROW BOTOX (Bevorderd de haarconditie)

Lash botox treatment - haarconditie verbeteren

Maak kennis met de roze Botox van Zola! Perfect voor gelamineerde wenkbrauwen en wimpers! ✨ Deze Botox-behandeling biedt ongelooflijke voordelen:

✅ Houdt wenkbrauwen op hun plek en behoudt hun gelift uiterlijk voor een langere periode.

✅ Bevat een sterk hydraterend ingrediënt, Hyaluronzuur, voor optimale verzorging.

Het is ook beschikbaar voor thuisgebruik, handig verpakt in handige zakjes.

Behandeling: 10 min / €7,50

Thuiszakje: €5,-

Ervaar de helende eigenschappen, transformerende effecten op haar op cellulair niveau, verhoogde groei, verlenging en verbeterde haardikte.

HYDRO JELLY MASK (Nazorg voor de huid)

Aftercare brow treatment - hydro jelly mask

Ben jij iemand met een zeer gevoelige huid die snel last heeft van irritatie en uitslag na het waxen van je wenkbrauwen (of bovenlip)? Dan hebben wij de oplossing; 

Onze post-waxing brow treatment! 

De behandeling is gericht op het verzachten en hydrateren van de huid na het waxen. We maken gebruik van de hydro jelly masks van Esthemax, die rijk zijn aan voedende ingrediënten en kalmerende eigenschappen hebben.

 

Het resultaat is een verlichting van de roodheid, droogheid en schilferigheid van de huid. Het zal in de dagen na het waxen zwelling en bultjes verminderen.

Behandeling: 15 min / €7,50

COMBI
DEAL

COMBI LASHLIFT + BROW LAMINATION

Ontdek de ideale combinatie: Browlamination en Lash Lift! Laat je gezicht spreken met natuurlijk gelamineerde wenkbrauwen en prachtig gelifte wimpers.  Ervaar de harmonie van deze samengestelde behandeling en ontdek zelf hoe je hele look transformeert.

VERSCHIL REGULAR & HYBRID DYE

before/after foto van wenkbrauwen geverft met onze regular dye

REGULAR DYE

Onze reguliere tint verft enkel de haartjes en niet de huid, wat resulteert in een zeer natuurlijke uitstraling.
 
We adviseren om elke 3 weken bij te werken, zodat je wenkbrauwen zodat ze er altijd tip top uitzien, zeker wanneer je hele lichte wenkbrauwen hebt zorgt het ervoor dat je niet elke keer een enorme 'transformatie' doorgaat, maar het een subtiel verschil blijft.

De verf behoudt doorgaans zo'n 4-5 weken zijn zichtbaarheid, tot het moment waarop het merendeel van de haartjes zich vernieuwt.

VIND ONS LAATSTE WERK OP INSTAGRAM
THAT'S WHAT
SHE SAID

JAQUELINE, Treatwell

supersympathieke en heel ervaren brow specialiste. ben nog steeds blij als ik in de spiegel kijk :-)

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe vaak raden jullie aan de wenkbrauwen te verven/waxen/epileren? Als je dit elke 3 weken doet, zien we wenkbrauwen er altijd op hun best uit. Zeker wanneer je hele lichte wenkbrauwen hebt. Zo voorkom je dat het elke keer een 'drastische' transformatie is en je omgeving niet opmerkt dat het niet je natuurlijke wenkbrauw kleur is.

Is het doen van een wenkbrauw lamination gevaarlijk of slecht voor de haren? We krijgen veel klanten die eerder slechte ervaringen hebben gehad in een anders salon of een zelf een wenkbrauw lamination kit hebben geprobeerd. Het lamineren van de wenkbrauwen/wimpers is een chemisch proces, we veranderen hiermee tijdelijk de vorm van de haren waardoor ze in een nieuwe gewenste vorm komen. Onze specialisten hebben veel verstand van dit proces, de producten en weet welke haren geschikt zijn en welke niet. Ook is het erg belangrijk de adviezen over de naverzorging van onze deskundigen op te volgen.

Waarom een wenkbrauwlift? Naarmate we ouder worden, verliest de huid rond onze ogen geleidelijk aan elasticiteit. Dit kan resulteren in hangende huid rond de oogleden en wenkbrauwen. Soms lijken de bovenste oogleden dikker te worden en kan de huid over de rand van het ooglid gaan hangen. Als je last hebt van lage wenkbrauwen, kan dit ook een vermoeide uitstraling geven en druk op de ogen veroorzaken. Met een wenkbrauwlift kunnen we je wenkbrauwen weer omhoog brengen, waardoor je een frissere uitstraling krijgt.

Hoe vaak is het veilig om de Brow Lamination behandeling te herhalen? We stellen voor om de Brow Lamination niet meer dan eens in de 6 tot 8 weken te laten doen. Gelukkig blijft het gewenste effect gedurende 4 tot 6 weken aanhouden, zodat je klanten zich geen zorgen hoeven te maken over het behoud van hun geweldige wenkbrauwen.

Kunnen jullie de wenkbrauwen lichter maken? Over het algemeen wel, maar het is niet bij alle wenkbrauwen mogelijk. Je kunt even langskomen in de salon of stuur ons een foto van de wenkbrauwen via de email info@manonwillemina.com

Kan ik een browlamination doen wanneer ik zwanger ben? Het is beter de wenkbrauwlift uit te stellen tot nadat je gestopt bent met borstvoeding geven. Omdat (integenstellig tot de lashlift) de formule ook op de huid terecht komt en hierdoor in de bloedbaan terecht kan komen. De formules hebben ze niet kunnen testen op moeders en kunnen daarom niet uitsluiten dat dit gevaarlijk is voor het kind of de zwangerschap.

Gelamineerde wenkbrauw

BROW ESSENTIALS

bottom of page