top of page

LIFT YOUR LASH UP

Wil je je ogen direct een boost geven? Onze Lash Lift en Wimpers Verven behandelingen zijn de perfecte oplossing. We tillen je wimpers subtiel omhoog en geven ze een natuurlijke kleurboost. Het resultaat? Een frisse oogopslag die je gezicht direct meer expressie geeft. Ontdek nu onze behandelingen!

LASHLIFT

Heb je genoeg van het dagelijkse gedoe met wimperkrullers en dikke lagen mascara om je wimpers wat leven in te blazen? Onze Lash Lift behandeling is speciaal ontworpen om jouw wimpers een natuurlijke krul te geven die blijft zitten, zonder gedoe. Of je nu lange wimpers hebt die wat extra krul nodig hebben, of naar beneden wijzende wimpers die wel een lift kunnen gebruiken, onze Lash Lift is de ideale oplossing. Het is een behandeling waarbij we je wimpers voorzichtig omhoog liften, waardoor je ogen direct meer open en wakker lijken. Geen wimperkrullers die je wimpers kunnen beschadigen, en geen zorgen over uitgelopen mascara. Met onze Lash Lift zie je er op natuurlijke wijze stralend uit, zonder dat het er overdreven uitziet. Het beste van alles is dat het resultaat tot wel 6 weken kan aanhouden, waardoor je elke dag kunt genieten van je prachtig gelifte wimpers.

€ 55

VERVEN

Of je nu van nature lichte wimpers hebt die wat meer definitie kunnen gebruiken, of je wilt gewoon je ochtendroutine versnellen, het verven van de wimpers is altijd een goede keuze. Het proces is snel, comfortabel en langdurig. Het resultaat? Een subtiele, natuurlijke uitstraling die je ogen laat stralen. En het beste van alles: de tint is waterproof, waardoor je de hele dag door kunt genieten van je opvallende ogen.

€ 15,50

LASH & BROW BOTOX (Bevorderd de haarconditie)

filmpje van hoe de lash en brow botox wordt aagebracht

Maak kennis met de roze Botox van Zola! Perfect voor gelamineerde wenkbrauwen en wimpers! ✨ Deze Botox-behandeling biedt ongelooflijke voordelen:

✅ Houdt wenkbrauwen op hun plek en behoudt hun gelift uiterlijk voor een langere periode.

✅ Bevat een sterk hydraterend ingrediënt, Hyaluronzuur, voor optimale verzorging.

Het is ook beschikbaar voor thuisgebruik, handig verpakt in handige zakjes.

Behandeling: 10 min / €7,50

Thuiszakje: €5,-

Ervaar de helende eigenschappen, transformerende effecten op haar op cellulair niveau, verhoogde groei, verlenging en verbeterde haardikte.

COMBI
DEAL

COMBI LASHLIFT + BROW LAMINATION

Ontdek de ideale combinatie: Browlamination en Lash Lift! Laat je gezicht spreken met natuurlijk gelamineerde wenkbrauwen en prachtig gelifte wimpers.  Ervaar de harmonie van deze samengestelde behandeling en ontdek zelf hoe je hele look transformeert.

VIND ONS LAATSTE WERK OP INSTAGRAM

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat moet ik doen na een lashlift? Gedurende de eerste 24 uur vragen we je om je wimpers uit hete stoom en droog te houden. Waarom? Omdat de permanente krul net is gezet en de kleine haarschubben die tijd nodig hebben om zich perfect te sluiten. Geen zorgen als er per ongeluk wat water of vocht bij komt, er is geen reden tot paniek. Je prachtige krul zal niet meteen verdwijnen als je in de regen loopt, maak ze daarna goed droog en borstel ze weer wat omhoog.

Hoe lang geniet je van een Lash Lift? Je hebt tussen de 4 en 6 weken plezier van je Lash Lift. De exacte duur hangt af van je wimpergroei cyclus. Dagelijks verlies je ongemerkt zo'n vijf wimpers. Na 6 tot 9 weken hebben al je wimpers zich vernieuwd. De krul van de Lash Lift blijft behouden, want de wimperharen vervangen zich geleidelijk. Het verschil tussen de gekrulde wimpers en nieuwe wimpers is subtiel, maar dagelijks borstelen wordt aanbevolen om je wimpers mooi te houden.

Mijn wimpers zijn erg beschadigd. Kan ik toch een lash lift behandeling ondergaan? Als je wimpers schade hebben opgelopen door bijvoorbeeld het gebruik van een wimperkruller of wimperextensions, is een lash lift behandeling helaas niet geschikt. Ons advies is om in dit geval eerst een wimperserum te gebruiken om je wimpers te herstellen voordat je een lash lift overweegt.

Ik ben zwanger. Is een lash lift mogelijk? Ja, het is het beste om te wachten tot na je eerste trimester voordat je een lash lift overweegt. Vanwege de hormonale veranderingen kan de lash lift mogelijk minder goed hechten. Bovendien scheiden sommige zwangere vrouwen een vettig laagje uit dat moeilijk te verwijderen is, wat een barrière kan vormen voor de producten. Voor meer informatie en advies, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Voor wie is een lashlift geschikt? Voor iedereen die graag mooie gelifte wimpers wilt. Je natuurlijke wimpers liften is een mooi alternatief wanneer je geen extensions wilt of kunt dragen. Een lash lift is minder geschikt als je hele korte wimpers hebt.

Een oog met wimpers die een wimperlift hebben ondergaan

LASH ESSENTIALS

bottom of page