top of page
Wenkbrauwen die geverft worden

JE GEZICHT
SPREEKT
BOEKDELEN

Bij Manon Willemina helpen we jou de wimpers en wenkbrauwen te vinden die jouw gezicht perfect accentueren. Of je nu verlangt naar een betoverende wimperlift of een passende wenkbrauwtransformatie, wij denken graag met je mee!

We streven naar duidelijke communicatie en heldere verwachtingen. We begrijpen dat jouw uitstraling jouw unieke identiteit weerspiegelt, en onze missie is om je te helpen je beste zelf te zijn. Onze toegewijde experts combineren de beste technieken met een warme, persoonlijke aanpak. 

LASHES

1_edited.jpg

Voor je wimpers bieden we niet alleen verfbehandelingen aan, maar ook lashlifts. Deze behandeling tilt je wimpers vanaf de aanzet omhoog. Het resultaat is vergelijkbaar met het effect van een wimperkruller, maar houdt tot wel 4-6 weken aan en is tevens bestand tegen zwemmen, sporten, saunabezoeken en alle weersomstandigheden.

 

Lees verder om er meer over te ontdekken!

BROWS

gelamineerde wenkbrauwen

We begrijpen allemaal dat wenkbrauwen van groot belang zijn voor de uitdrukking van ons gezicht. Het is dan ook altijd een spannende stap om iemand nieuw te vertrouwen met deze cruciale taak.

Graag begeleiden we je om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn. Met behulp van browlamination, verven en shapen, kunnen we de wenkbrauw vinden die jouw gezicht op de best mogelijke manier benadrukt.

VIND ONS LAATSTE WERK OP INSTAGRAM

THAT'S WHAT
SHE SAID

MONICA, GOOGLE

"I go to Manon to have my perfect brows! Very clean studio, with a nice scent that immediately put you in a relaxed mood. All the girls are very professional and friendly. I am very satisfied with the service."

BROW ESSENTIALS

bottom of page