top of page
Acupressuur nekmassage

WAAR DE GEEST
TOT RUST KOMT EN
KNOPEN VERDWIJNEN

Heb je last van vermoeidheid, stress of stramme spieren? Onze massagebehandelingen bieden de perfecte oplossing. Stap binnen en ontdek hoe we je kunnen helpen.

We zullen je helpen die spanning weg te nemen en knopen los te maken. Voel de dagelijkse stress wegvloeien en je geest tot rust komen.

ONTSPANNINGS MASSAGE

hoofdmassage drukpunten

Een ontspanningsmassage biedt aanzienlijke voordelen: het stimuleert de bloedcirculatie, verwijdert afvalstoffen en versterkt je immuunsysteem. Daarbij activeert het de productie van serotonine en oxytocine, hormonen die ontspanning en positiviteit bevorderen.

30 min € 39

45 min € 52

60 min € 67

BINDWEEFSEL MASSAGE

2.png

Deze diepgaande massagetechniek richt zich op het verfijnen van de huidtextuur, het stimuleren van de bloedcirculatie en het verminderen van stress. Door het stimuleren van het bindweefsel en de spieren kunnen verklevingen verminderd worden en kan de algehele huidconditie verbeterd worden.

30 min € 49

45 min € 62

LET'S MAKE
IT EXTRA

COMBINEREN MET EEN GEZICHTSBEHANDELING?

Waarom zou je niet nog een extra laag van verwennerij toevoegen? Naast onze heerlijke massages bieden we ook verfrissende gezichtsbehandelingen. Je gezicht verdient net zoveel zorg als de rest van je lichaam. Onze specialisten zullen je huid voeden, revitaliseren en laten stralen.

ONZE PRODUCTEN

VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom is massage goed voor je? Massage heeft verschillende voordelen voor zowel het lichaam als de geest. Hier zijn enkele redenen waarom massage goed voor je kan zijn: Stressvermindering: Massage kan helpen om stress te verminderen door het verlagen van de cortisolniveaus (stresshormonen) in het lichaam. Het kan ontspanning bevorderen en een gevoel van kalmte creëren. Spierontspanning: Massagetechnieken kunnen gespannen spieren losmaken en ontspannen. Dit kan helpen om spierpijn, knopen en stijfheid te verminderen. Verbeterde bloedcirculatie: Massage kan de bloedcirculatie verbeteren, waardoor voedingsstoffen en zuurstof beter naar de weefsels worden vervoerd en afvalstoffen efficiënter worden afgevoerd. Verlichting van pijn: Regelmatige massages kunnen bijdragen aan het verminderen van chronische pijn, zoals rugpijn, hoofdpijn en artritis. Massagetherapie kan helpen de pijndrempel te verhogen en de perceptie van pijn te verminderen. Flexibiliteit en bewegingsbereik: Door spieren en weefsels te ontspannen en los te maken, kan massage helpen om het bewegingsbereik en de flexibiliteit van gewrichten te verbeteren. Verbeterde stemming: Massage kan de aanmaak van endorfines stimuleren, de zogenaamde "feel-good" neurotransmitters, wat kan leiden tot een verbeterde stemming en algemeen welzijn. Verbeterde slaap: Massage kan ontspanning bevorderen en stress verminderen, wat kan helpen om slaapproblemen aan te pakken en een betere slaapkwaliteit te bevorderen. Versterkte immuunsysteem: Onderzoek suggereert dat regelmatige massages het immuunsysteem kunnen versterken door het verminderen van stresshormonen en het stimuleren van de immuunrespons. Lagere bloeddruk: Massage kan helpen bij het verlagen van de bloeddruk door het bevorderen van ontspanning en het verminderen van stress. Verbondenheid en aanraking: Massage biedt een gevoel van verbondenheid en positieve aanraking, wat kan bijdragen aan emotioneel welzijn. Het is belangrijk op te merken dat de effecten van massage kunnen variëren afhankelijk van het individu, het type massage en de frequentie van de sessies.

Is het mogelijk om een massage te krijgen tijdens de zwangerschap? Hoewel dit in principe mogelijk is, willen we benadrukken dat we hierin niet gespecialiseerd zijn. Helaas beschikken we ook niet over speciale massagetafels voor zwangere vrouwen. Hierdoor kunnen we mogelijk niet de optimale aanpassingen bieden en de juiste lighouding creëren die specifiek comfortabel en veilig is voor jou tijdens de zwangerschap. Als je op zoek bent naar een massage tijdens deze periode, raden we aan om een gespecialiseerde praktijk te zoeken die ervaring heeft met prenatale massages en de benodigde voorzieningen heeft om je comfortabel te kunnen accommoderen. Jouw veiligheid en welzijn staan voorop.

Kan een massage helpen tegen stress? Ja, massages kunnen zeker helpen bij het verminderen van stress. Massage is een vorm van aanrakingstherapie die niet alleen fysieke voordelen biedt, maar ook emotionele en mentale ontspanning kan bevorderen. Hier zijn enkele manieren waarop massages stressverlichting kunnen bieden Ontspanning van spieren: Tijdens een massage worden gespannen spieren losgemaakt en ontspannen. Dit kan spanning verminderen die zich in het lichaam heeft opgebouwd als gevolg van stress. Verlaging van cortisolniveaus: Cortisol is een stresshormoon dat in het lichaam wordt aangemaakt als reactie op stress. Massages kunnen helpen bij het verminderen van cortisolniveaus, waardoor je je over het algemeen kalmer en meer ontspannen voelt. Verbeterde doorbloeding: Massages verbeteren de bloedcirculatie, wat kan helpen bij het afvoeren van afvalstoffen en het aanvoeren van voedingsstoffen naar de weefsels. Dit kan helpen om gespannen gebieden te ontspannen en de algehele ontspanning te bevorderen. Stimulatie van het parasympathische zenuwstelsel: Massages kunnen het parasympathische zenuwstelsel stimuleren, dat verantwoordelijk is voor het bevorderen van ontspanning en rust in het lichaam. Emotionele ontspanning: Tijdens een massage ervaar je meestal een moment van rust en stilte. Dit kan helpen om je geest te kalmeren, stressvolle gedachten te verminderen en een gevoel van welzijn te bevorderen. Beter slaappatroon: Omdat massages kunnen bijdragen aan ontspanning, kunnen ze ook helpen om een beter slaappatroon te bevorderen, wat essentieel is voor stressmanagement. Het is belangrijk op te merken dat het effect van een massage op stress afhankelijk kan zijn van persoon tot persoon. Sommige mensen vinden massages uiterst effectief voor stressverlichting, terwijl anderen andere methoden prefereren. Het is de moeite waard om verschillende benaderingen te proberen en te ontdekken wat het beste voor jou werkt. Als je ernstige stress ervaart, kan het ook nuttig zijn om met een professionele zorgverlener te praten.

Hoe kan ik me het beste voorbereiden op een massage? - Zorg ervoor dat je geen zware maaltijd eet vlak voor de sessie. Het is het beste om minstens 2-3 uur van tevoren te eten voor optimaal comfort. - Vermijd het drinken van alcohol of cafeïne, omdat ze beide uitdroging kunnen veroorzaken en de positieve effecten van de massage kunnen verminderen. - Draag comfortabele kleding die de masseur gemakkelijke toegang geeft tot de spieren die behandeld moeten worden. - Vermijd het aanbrengen van lotions of crèmes voordat je naar je afspraak gaat, aangezien deze de massageoliën en technieken van de masseur kunnen verstoren.

Een vrouw waarvan haar rug wordt gemasseerd

THE POWER OF NATURE

bottom of page