top of page
diverse vrouwen lichamen in ondergoed

YOU DESERVE
LOVE, RESPECT 
AND CARE

Voor degenen die worstelen met huidaandoeningen zoals acne op de rug, hardnekkige cellulitis of ongemak door ingegroeide haren in de intieme zone, bieden onze behandelingen een verademing en oplossing!

Net zoals je gezicht verdient je lichaam ook de beste zorg. Laat je door ons verwennen en geniet van de voordelen van een stralende huid en hernieuwd zelfvertrouwen.

OVERZICHT LICHAAMSBEHANDELINGEN

ANTI-CELLULITE

Billen met cellulitis

Onze anti-cellulitis behandeling is ontworpen om degenen te ondersteunen die zich willen richten op een gladdere huid.

 

Doormiddel van o.a. effectieve massagetechnieken en cupping richten we ons op het bevorderen van natuurlijke verbeteringen in de huidtextuur.

 

Of je nu bestaande cellulitis wilt aanpakken of preventieve zorg zoekt, deze behandeling is er om je te helpen op weg naar een strakkere, gezondere huid.

30 MIN € 45

60 MIN € 75

4=1 GRATIS!

VAJACIAL (Verzorging intieme zone)

filmpje van hoe een vajacial behandeling gaat

We begrijpen we hoe belangrijk het is om je comfortabel te voelen. Daarom bieden we speciale Vajacial behandelingen aan die ontworpen zijn om je intieme welzijn te ondersteunen.

 

Onze Vajacial behandelingen zijn gericht op het verzorgen van de huid in het intieme gebied, waarbij we aandacht besteden aan hydratatie, verzachting en kalmering. Deze behandeling is er om het evenwicht van de huid te behouden en ongemakken zoals ingegroeide haren en irritatie te verminderen.

INGROWN HAIR REMOVAL € 17,50

HYDRO JELLY MASK € 23,50

VAJACIAL € 54

RUG ACNÉ BEHANDELING

Een rug met acne

Rugacné is meer dan alleen een huidprobleem - het kan behoorlijk wat invloed hebben op hoe zelfverzekerd je je voelt. Daarom hebben we een speciale behandeling ontworpen om ontstekingen te verminderen en je huid weer in topconditie te brengen.

Wat houdt onze behandeling in? We gaan grondig te werk door alle onzuiverheden weg te halen en je huid diep te reinigen. En het wordt nog beter: we sluiten af met een verfrissend masker dat niet alleen zorgt voor balans, maar ook je huid voedt

RUG ACNE BEHANDELING  € 47

WAXING
IS NOT FOR
PUSSIES

FULL BODY WAXING

Laat ons je van top tot teen ontharen met onze uitgebreide waxing-service! Bij ons ben je verzekerd van heldere en vriendelijke communicatie, precisie en uitmuntende hygiëne. Je bent bij ons in de beste handen!

ONZE PRODUCTEN

SKIN ESSENTIALS

bottom of page