top of page
Gezichtsreiniging

YOU DESERVE TO
LOOK AND FEEL
AT YOUR BEST

Voor mensen die hun huid gezond en fris willen houden, is een regelmatige huidverzorgingsroutine van onschatbare waarde! Naast je dagelijkse huidverzorging thuis, kan het grote voordelen hebben om af en toe de huid toe te vertrouwen aan een specialist!

Een regelmatige gezichtsbehandeling biedt vele voordelen, zoals een betere opname van de producten die je thuis gebruikt en het behouden van een goed uitgebalanceerde huid. Bovendien zijn er specifieke behandelingen die zich richten op probleemgebieden of bepaalde huidaandoeningen

OVERZICHT GEZICHT BEHANDELINGEN

DIEPTE REINIGING

diepte reiniging behandeling - masker

Onze diep reinigende facials, zijn een essentiële stap in een gezonde huidverzorgingsroutine. Deze behandelingen richten zich op het voeden van je huid, hydratatie en het verwijderen van onzuiverheden en overtollig talg.

Je huid voelt na de behandeling gevoed, zacht en egaal aan.

FACIAL 60 MIN € 70

FACIAL 75 MIN € 83

PEELING

fruitzuren peeling die wordt aangebracht

Onze kruiden- en fruitzuren peelings geven je huid een ware oppepper. Het is een natuurlijke en effectieve manier om je huid te vernieuwen en te laten stralen als nooit tevoren.

De krachtige combinatie van natuurlijke ingrediënten in onze kruidenpeelings helpt om onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen, terwijl fruitzurenpeelings de huid diep exfoliëren en fijne lijntjes, pigmentvlekken en ongelijkmatige textuur verminderen.

PEELING 60 min € 81,50

MICRONEEDLING

microneedling behandeling - dermapen

Microneedling is een geavanceerde techniek waarbij fijne, onzichtbare naaldjes in de huid worden gebracht om microscopische gaatjes te creëren. Dit kan helpen bij het verbeteren van de textuur en teint van de huid.

De minuscule gaatjes stimuleren het natuurlijke genezingsproces van de huid, waarbij collageen en elastine worden aangemaakt. Hierdoor worden fijne lijntjes, acne-littekens, pigmentatie en rimpels verminderd

MICRONEEDLING 55 min €92

BINDWEEFSEL MASSAGE

bindweefsel massage gezicht

Bindweefselmassage is een effectieve techniek die gericht is op het stimuleren van de diepere huidlagen.

Deze massage verbetert de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor je huid steviger en gezonder wordt. Daarnaast helpt het bij het verminderen van cellulitis en het verzachten van spierspanning.

BINDWEEFSEL 20 min € 30

BINDWEEFSEL 30 min € 40

GRATIS 
CONSULT

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

Ontdek jouw perfecte huidverzorging met ons 'Personal Treatment Plan' programma!

Gratis 30 minuten intake, reiniging, op maat gemaakt behandelplan, Goodiebag met testers.

Maak nu een afspraak voor stralende huid!

ONZE PRODUCTEN

VEELGESTELDE VRAGEN

Welke voordelen biedt een gezichtsbehandeling voor mijn huid? Een gezichtsbehandeling biedt diverse voordelen voor je huid, zoals diepe reiniging, exfoliatie, verbeterde bloedcirculatie, hydratatie, vermindering van huidproblemen, ontspanning en bevordering van collageenproductie.

Ik heb nog nooit een gezichtbehandeling gedaan, waar moet ik beginnen? Begin met een basisbehandeling: Als het je eerste keer is, is het verstandig om te beginnen met een dieptereining. Deze gezichtsbehandelingen zijn geschikt voor alle huidtypen en richten zich op het reinigen, exfoliëren en hydrateren van de huid. Ook kunnen we hiermee de huid voorbereiden op meer geavanceerde behandelingen.

Hoe vaak heb ik een professionele gezichtsbehandeling nodig? Hoe vaak je een professionele gezichtsbehandeling nodig hebt, hangt af van verschillende factoren, waaronder je huidtype, huidconditie en je persoonlijke behoeften. Over het algemeen wordt aanbevolen om elke 4 tot 6 weken een gezichtsbehandeling te ondergaan, maar dit kan variëren.

Zijn er speciale gezichtsbehandelingen voor specifieke huidproblemen, zoals veroudering, pigmentatie of droge huid? Jazeker! Bij Manon Willemina bieden we verschillende huidverbeterende behandelingen aan, waaronder peelings en microneedling. Ben je nieuw met deze behandelingen, begin dan met een dieptereining

vrouw met zijdezachte huid

SKIN ESSENTIALS

bottom of page