top of page

PROFESSIONELE INTIEME VERZORGING

Ontdek nu de 'Vajacial': de ultieme spa-behandeling voor de intieme zone!

Geef de huid rondom de vulva de aandacht die het verdient met deze speciale 'facial' voor jouw 'vagina'. 

Onze Vajacials bieden geweldige voordelen, zoals het egaliseren van de huidskleur rond de bikini, het verwijderen van bacteriën om ingegroeide haren en ontstekingen te voorkomen en te verwijderen, en het bevorderen van vaginale huidverzorging. Zeg vaarwel tegen irritatie door harsen of scheren, en geniet van een stralende en gezonde intieme huid!

VAJACIAL

Heb je last van ontstekingen, ingegroeide haren of een gevoelige huid in het bikinigebied? Onze Vajacial biedt de oplossing. Deze behandeling is gericht op het aanpakken van diverse problemen in de bikinilijn. Hierdoor kunnen ontstekingen en ingegroeide haren effectief worden verminderd.

We starten met een grondige huidreiniging, exfoliëren vervolgens zorgvuldig, nemen ruim de tijd voor het verwijderen van ingegroeide haren,  we brengen een hydrojelly mask aan naar behoefte van jouw huid en sluiten af met een verzorgende 'overnight' masker van Yon-ka

€ 53

INGEGROEIDE HAREN
VERWIJDEREN

Het ingroeien van haren is een bekend probleem onder veel vrouwen. We begrijpen dat je soms zelf probeert ze eruit te halen, maar helaas kan dit leiden tot vervelende ontstekingen.

Soms zitten die haren zo diep onder de huid dat ze alleen met een speciale aanpak verwijderd kunnen worden. Maar maak je geen zorgen, wij staan voor je klaar om die ingegroeide haren aan te pakken!

€ 17,50

HYDRO JELLY MASK

Verrijk je behandeling met onze hydraterende toevoeging: het Hydrojelly Mask voor de intieme zone!

Dit masker biedt diepgaande hydratatie en kan effectief zijn bij verschillende huidproblemen, waaronder pigmentvlekken, ontstekingen, een droge huid en meer. Wat het Hydrojelly Mask echt bijzonder maakt, is de unieke formule boordevol elektrolyten, die helpen om de vochtbalans te reguleren en de huidbarrière te versterken. Profiteer van de doelgerichte verzorging die dit masker te bieden heeft!

€ 23,50

HOE WERKT EEN VAJACIAL?

Filmpje van hoe een vajacial wordt uitgevoerd in de intieme zone

Het is mogelijk dat velen van jullie nog niet bekend zijn met de term "Vajacial" en dat is helemaal begrijpelijk! En nee, we hebben deze naam niet zelf verzonnen 😜 

Een "Vajacial" is een behandeling die specifiek is gericht op de verzorging en verbetering van de huid in het intieme gebied, rondom de vulva en bikinilijn. Deze behandeling combineert elementen zoals reiniging, exfoliatie, maskers en verzorging, vergelijkbaar met een gezichtsbehandeling. Het doel ervan is om huidproblemen in dit specifieke gebied aan te pakken, zoals ingegroeide haartjes en donkere pigment vlekken. Het is belangrijk om te benadrukken dat deze behandeling zich richt op de huidconditie en niet op de interne gezondheid.

 

Dus als je op zoek bent naar een verzorgende en verfrissende boost voor je meest intieme zone, dan is de Vajacial wellicht een behandeling die je wilt uitproberen!

WAXING
IS NOT FOR
PUSSIES

FULL BODY WAXING

Laat ons je van top tot teen ontharen met onze uitgebreide waxing-service! Bij ons ben je verzekerd van heldere en vriendelijke communicatie, precisie en uitmuntende hygiëne. Je bent bij ons in de beste handen!

ONZE HYDRO JELLY MASKS

Radiance Biotin HydroJelly.jpeg

Radiance Biotin HydroJelly

Biotine is een van de B-vitaminen, ook bekend als vitamine B7. Biotine speelt een sleutelrol in belangrijke metabolische processen, zoals de productie van glucose en vetzuren. Als de huid niet van binnenuit gevoed wordt, zullen giftige stoffen zich in de huidstructuur vormen en zichtbaar worden aan het huidoppervlak. Een tekort aan biotine veroorzaakt verschillende huidproblemen, waaronder roodheid, schilferende huiduitslag en droogte. Vanwege zijn helende en hydraterende eigenschappen helpt biotine bij het beheer van een droge huid door een juiste verdeling van natuurlijke oliën te ondersteunen.

Huidtypes/Zorgen: Geschikt voor alle huidtypen, droge huid, gevoelige huid, gedehydrateerde huid, een huid die gevoelig is voor acne.

VEELGESTELDE VRAGEN

Welke voordelen biedt een vajacial voor mijn huid? Naast het onderhouden en bevorderen van cosmetische voordelen van de vagina, bevordert de vajacial ook de positiviteit van het lichaam.  Het staat evenals bekend als een geweldig stressverlichtend proces, zoals het krijgen van een regelmatige maandelijkse gezichtsbehandeling, massage of mani/pedi.

Hoe weet ik of ik een vajacial nodig heb? Overweeg een vajacial als je huidproblemen in het intieme gebied opmerkt, zoals ingegroeide haartjes, donkere vlekken of acne. Deze behandeling kan helpen bij huidverzorging, het verminderen van verkleuringen en het aanpakken van irritaties. Het is ook een optie voor een speciale gelegenheid waarbij je net even wat meer zelfvertrouwen kunt gebruiken

Hoe werken jullie hydrojelly maskers? Onze Hydrojelly Masks van Esthemax bevatten een unieke formule die rijk is aan elektrolyten, wat betekent dat ze helpen bij het regelen van de vochtbalans en het verbeteren van de huidbarrière.

Kan ik een vajacial gelijk na het waxen doen? Het is het meest effectief om deze behandeling binnen 7 dagen na het waxen te boeken, aangezien ingegroeide haren dan goed zichtbaar zijn en kunnen worden aangepakt. Het hydrojelly mask en het verwijderen van de ingegroeide haren kunnen direct na het waxen gedaan worden.

Wat doe ik tegen ingegroeide haren? Met het waxen halen we de haar volledig onder de huid vandaan. Het kan gebeuren dat de haren tijdens het terug groeien, achter de huid blijven steken. De talgproductie of -klier wordt dan geblokkeerd, waardoor je lichaam er een ontstekingsreactie op kan geven, met dat (pijnlijke) rode bultje als gevolg. Ons eerste advies is altijd om regelmatig te scrubben (2/3 keer per week), met een milde scrub voor het gezicht en intieme delen en een wat stevigere scrub voor de rest het lichaam. Ook is het goed om creme/olie te gebruiken die antibacterieel en ontstekingsremmend werkt. Kan ik ingegroeide haartjes los scrubben? Nee! Dit is een veel gemaakte fout helaas. Wanneer je dit doet, dus te hard scrubt, dan maak je daarmee ook de huid stuk. Hier komen dan kleine korstjes op waar de haren helemaal niet meer doorheen kunnen prikken. Met meer ingegroeide haren als gevolg. Voorkomen is beter dan genezen! We bieden ook speciale behandelingen aan zoals de vajacial en de hydro jelly masks. Vraag ons gerust om advies!

gif cat spa.gif

AFTERCARE

bottom of page