top of page
WIE ZIJN WIJ?
PROFESSIONEEL, PERSOONLIJK, EERLIJK & EFFICIËNT

De behandelingen die we uitvoeren, maar ook de producten die we gebruiken, geloven we in en staan we compleet achter. Zo blijft ons advies altijd eerlijk en oprecht. We hopen dat je je thuis voelt in de salon en gelukkig en opgeladen de deur weer uit loopt. We stellen ons graag voor aan de mensen die ons nog niet kennen.

Ons team bestaat uit verschillende specialisten.

Stuk voor stuk goed in wat ze doen.

Wat ons verbind is de passie waarmee we ons werk uitoefenen, eerlijke communicatie en de

compassie die we hebben naar de

mensen die we mogen verwelkomen..

Afbeelding van eigenaresse Manon van Os.jpg

MANON VAN OS (NL)

EIGENARESSE | SENIOR WAX SPECIALIST | BROW STYLIST

Hallo, ik ben Manon, Sinds 2016  gevestigd aan de Populierenweg. Aanvankelijk ben ik begonnen als allround makeup artist  Ergens tijdens mijn reis heb ik kort' in een waxsalon gewerkt, waar ik ben opgeleid. Niet met het idee hier nog wat mee te gaan doen kwam ik het pand aan de Populierenweg tegen. Deze gebruikte ik aanvankelijk puur als creatieve ruimte om aan mijn portfolio te werken. Nu jaren later is er veel veranderd. Makeup doe ik niet meer, maar heb een grote passie gevonden in het runnen van de salon. We kunnen niet wachten je te verwelkomen!

Afbeelding van schoonheidsspecialist Nikita Tolud.jpg

NIKITA TOLUD (NL)

SCHOONHEIDSSPECIALIST | SENIOR WAX SPECIALIST

Hoi, ik ben Nikita, 33 jaar en ben ondertussen al 13 jaar schoonheidsspecialiste. Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen gevolgd, waardoor ik tegenwoordig ruim gespecialiseerd ben in het behandelen van alle huidtypes, waxen en het uitvoeren van massages zowel ontspanning als bindweefsel voor het gezicht. Hopelijk zien we elkaar snel! 

Scherm­afbeelding 2023-04-13 om 08.30_edited.jpg

IANA SAVCIUC (ENG)

BROW & LASHSTYLIST | MAKEUP ARTIST

Hello everyone! My name is Iana, I’m a Makeup Artist, Lash & Brows Stylist. Originally from Moldova, I recently made the Netherlands my new home. With numerous years of experience in this field, I have developed a deep love for my craft and a genuine passion for what I do. One of my specialties is lash lifts and brow lamination. With my expertise in these areas, I can enhance the natural beauty of your lashes and eyebrows. Having worked with diverse skin types and hair textures, I ensure that my treatments are tailored to each individual, guaranteeing optimal results.

 

Please note that while I do not offer makeup services in the salon, I am available for private bookings.

inshot_20230606_095427630_edited.jpg

SHANAIRA ZINHAGEL (NL)

SENIOR WAX SPECIALIST

Hi! Ik ben Shanaira, 22 jaar oud en in 2021 begon mijn avontuur in de wereld van full body waxing. Het begon allemaal toen ik mezelf begon te waxen, maar al snel begon ik ook familie en vrienden te helpen. Wat ooit begon als een hobby, groeide uit tot een passie voor professioneel waxen!

Ik ben ontzettend enthousiast om nu deel uit te maken van dit gezellige team en mijn passie voor waxen met jullie te delen.

_edited.jpg

TRISHA KOLF (NL)

SENIOR WAX SPECIALIST | BROW STYLIST

Hallo, mijn naam is Trisha en ik ben een specialist in het waxen van het hele lichaam en een stylist voor wenkbrauwen! Gek genoeg werkt waxen heel therapeutisch voor mij en ik geniet er echt van om het te doen. Ik had nooit gedacht dat ik mezelf in deze branche zou vinden, maar nu, 6 jaar later, kan ik zeggen dat ik me helemaal op mijn plek voel en met liefde mijn werk doe!

InShot_20230711_185528851.jpg

AINHOA ANDRADE VAN DER VORST (NL)

SCHOONHEIDSSPECIALIST

Hi, ik ben Ainhoa en ben een vrolijke, hygiënische, professionele en meedenkende schoonheidsspecialiste. Vanuit mijn achtergrond in de keuken, waarbij ik mensen een goed gevoel gaf door heerlijk eten, heb ik mijn weg naar schoonheid gevonden. Mijn passie is ontstaan omdat ik het essentieel vind om zowel innerlijk als uiterlijk te stralen en het enorm leuk vind mensen daarbij te begeleiden. Mijn doel is om iedereen altijd met een fris en zelfverzekerd gevoel de deur uit te laten gaan. Ik bied ontspannende body treatments en facials aan, evenals intensievere behandelingen voor gewenste resultaten. Specialiteiten zijn cupping (anticellulite behandelingen) en massages. 

20230823_234110_0000_edited.png

DÉ-SHARELL WALLERLEI (NL)

JUNIOR WAX SPECIALIST

Hoi! Ik ben Dé-sharell, maar je mag me Desha noemen. Mijn interesse in schoonheidsbehandelingen begon tijdens mijn stage als secretaresse bij een beautysalon. Van daaruit ben ik cursussen gaan volgen en heb uiteindelijk de schoonheidsopleiding gedaan. Mijn passie voor waxen groeide uit tot een specialisatie waar ik me nu volledig op richt.

 

Naast mijn werk geniet ik al 15 jaar van dansen. Ook ben ik dol op lekker eten en het ontdekken van nieuwe restaurants. Samen met mijn dochtertje verken ik graag nieuwe plekken. Als jij tips hebt over verborgen pareltjes, hoor ik ze graag!

bottom of page