top of page

BREEK VETCELLEN AF
STIMULEER WEEFSEL
VERMINDER CELLULITE

Heb je genoeg van die vervelende cellulite?

Wil je stralen in je favoriete kleding zonder je zorgen te maken over putjes en bobbeltjes? Dan ben je hier op de juiste plek!

Bij Manon Willemina in Amsterdam-Oost gebruiken we effectieve technieken om cellulite te bestrijden.

Ervaar het vandaag nog en wordt weer verliefd op je huid! 

KIES JE AREA('S)

Bij de anti-cellulite behandeling gaan we zeer gericht te werk. Voor elk specifiek gebied reserveren we 30 minuten om grondig te masseren en vet- en vochtophopingen los te maken.

 

Kies uit de volgende zones:

  1. Billen & heupen

  2. Achterkant van de benen

  3. Rug - zeg vaarwel tegen love handles en knellende bh-bandjes

  4. Armen - dit kan wat pijnlijk zijn, maar is zeer effectief tegen hangende bovenarmen

  5. Buik - voor dat hardnekkige 'buikje' dat maar niet lijkt te verdwijnen

1

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Onze anti-cellulite behandeling, die diverse technieken, waaronder bindweefselmassage en cupping, combineert, belooft effectief bij te dragen aan het verminderen van cellulitis en het verbeteren van de huidtextuur. 

 

Dit is wat je kunt verwachten: Door de bindweefselmassage wordt diepe druk uitgeoefend om de doorbloeding te stimuleren, gifstoffen af te voeren en verklevingen in het bindweefsel los te maken. Deze massage kan enig ongemak veroorzaken, vergelijkbaar met een diepe spiermassage. Cupping maakt gebruik van vacuümcups die de doorbloeding en lymfedrainage verbeteren. Hierdoor kunnen vochtophopingen verminderen en bindweefsel verklevingen loskomen. De tijdelijke rode plekken die na cupping kunnen ontstaan, verdwijnen binnen enkele dagen. Na meerdere behandelingen kun je verbeteringen verwachten in de huidtextuur. Cellulitis kan verminderen en je huid krijgt mogelijk een gladder en stralender uiterlijk. Onthoud dat individuele resultaten variëren en consistentie belangrijk is. Vergeet niet dat nazorg essentieel is. Blijf goed gehydrateerd en bescherm je huid tegen direct zonlicht. Onze professionals stellen een persoonlijk behandelplan op, rekening houdend met je huidtype, gezondheid en doelen. Een consult biedt de gelegenheid om vragen te stellen en samen het beste resultaat te behalen.

2

4 + 1 GRATIS

Wanneer je voor een kuurverband kiest, krijg je bij ons de 5e behandeling helemaal gratis!

Waarom is het zo essentieel om de behandeling te herhalen? De vocht en vet ophopingen hebben een aantal behandelingen nodig om echt helemaal los te komen en flink te verminderen. Daarom is tijd en consistentie de sleutel tot succes. Door de behandelingen regelmatig te herhalen, geef je je huid de kans om echte transformaties te ondergaan.

3

THAT'S WHAT
SHE SAID

Sanny, Salonized

"Ik heb de cellulite behandeling voor de achterkant van mijn benen geprobeerd en was zeer verrast. De dame was erg aardig. De massage was wat pijnlijk, maar na 3 sessies merkte ik al dat mijn huid strakker en gladder aanvoelde en werd de pijn wat minder. Zeker de moeite waard geweest, bedankt!"

VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom heb ik cellulite? Cellulite is een veelvoorkomende huidverandering die wordt veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder ophoping van vet en vet, de structuur van bindweefsel, hormonale veranderingen, genetica, levensstijl en veroudering. Het is een normaal verschijnsel dat niet direct gekoppeld is aan je algehele gezondheid. Hoewel het niet volledig te voorkomen is, kunnen gezonde gewoonten en behandelingen zoals bindweefselmassage helpen om de zichtbaarheid van cellulitis te verminderen. Als je echter wilt proberen cellulitis te verminderen, kunnen gezonde gewoonten zoals regelmatige lichaamsbeweging, hydratatie en een uitgebalanceerd dieet helpen.

Is de behandeling pijnlijk? Aangezien we diep in specifieke gebieden werken om vocht en vetophopingen te verminderen, kan dit als pijnlijk worden ervaren. De mate van pijn varieert afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt en je persoonlijke pijngrens. Gewoonlijk neemt de pijn af naarmate er meerdere behandelingen hebben plaatsgevonden en de meeste ophopingen zijn verminderd.

Hoe voelt/ziet de huid eruit na de anti-cellulite behandeling? Na een anti-cellulitis behandeling kan de huid wat beurs aanvoelen en lichte roodheid vertonen als gevolg van verhoogde bloedcirculatie. Ook kunnen tijdelijke 'cupping marks' of bloeduitstortingen optreden door het gebruik van vacuümcups. Soms is er lichte zwelling door verbeterde doorbloeding en lymfedrainage. De huid kan na de behandeling strakker aanvoelen door stimulatie van bindweefsel. Directe veranderingen zijn subtiel na één sessie. Houd er rekening mee dat reacties variëren, maar over het algemeen zijn deze tijdelijk en verdwijnen ze binnen enkele dagen. Bij zorgen, neem contact op met de therapeut.

Wanneer géén anti-cellulite behandeling? Bij een hernia, zwangerschap, op een open huid, spataderen of bij bloedziekten/hoge bloeddruk, raden we deze behandeling af. Mocht je willen weten welke behandelingen wel geschikt zijn, kun je contact opnemen door een mailtje te sturen naar info@manonwillemina.com

Na hoeveel behandelingen is de cellulite verminderd? Voor het beste resultaat raden we aan de behandeling in een kuur verband te doen met tussenposen 1-2 weken. Over het algemeen zien we dat de cullulite al flink verminderd is na 5 behandelingen.

cupping - anti cellulite behandeling

AFTERCARE

bottom of page